De teamspeler voor opdrachtgevers & professionals in het fysieke domein. 053 203 4114 info@teamgenoten.com

Teamgenoten is er voor de:

overheidsprofessional

Mensen die bij ons werken kunnen er vanop aan dat wij er alles aan doen om hen een goed en leuk werkend leven te bieden. Daarbij zien wij zien wij zelfbeschikking, voldoende ontwikkelingsmogelijkheden, teamgevoel en het kunnen bijdragen aan een hoger doel van essentieel belang. Onze missie, onze kernwaarden en onze HR systemen zijn er dan ook op gericht dit te realiseren. Want wij denken dat als we onze mensen de beste kansen bieden om zich te ontwikkelen en zij gelukkig en gemotiveerd zijn, zij de beste bijdrage aan onze opdrachtgevers kunnen leveren. 

Meer info over onze missie en kernwaarden

Wij investeren continu in onze mensen, dus vanzelfsprekend zijn de randvoorwaarden goed voor elkaar. Word je onze teamgenoot ons dan profiteer je van deze mooie en leuke voordelen.

 • 1

  Een goed salaris, goede pensioenvoorziening, flexibele uren en een leaseauto

 • 2

  Partnerschap met jou, jij hebt de regie in handen en helpen je wensen te realiseren.

 • 3

  Wij zoeken proactief naar opdrachtgevers die passen bij het stadium van de carrière waarin jij je bevindt.

 • 4

  Leuke teamuitjes, cursussen met collega’s en fijne extra beloningen en verrassingen.

 • 5

  Transparantie over de bedrijfsvoering en betrokkenheid bij beslissingen die jou ook aangaan.

 • 6

  Persoonlijk ontwikkelingsplan en een eigen coach om je kennis en kunde snel te ontwikkelen

Teamgenoot worden?

Als je een collega van ons wilt worden dan werken wij volgens een duidelijk, transparant proces:

Als je het leuk en interessant lijkt om bij ons te werken volgt een kennismakingsgesprek. We brengen je wensen in kaart en gaan vrijblijvend kijken of we een mooie plek voor je kunnen aanbieden.
Als we allebei de volgende stap willen zetten gaan we een tweede gesprek aan. Daarbij gaan we diepte-interviews houden en leggen we je enkele cases voor. Zo kunnen we zien hoe je bepaalde situaties aanpakt m.b.v. je softe skills.
In deze fase gaan we je bij geschiktheid een aanbieding doen. Bij akkoord gaan we een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je ontwerpen. Onderdelen hiervan zijn je opleiding en competentieplan en hier gaan we kijken welke coach en mentor het beste bij je past.
Zodra je begonnen bent bij een opdrachtgever houden we contact over de werkzaamheden zijn wij er als je sparringpartner. Waar mogelijk werkt ook de inhurende manager mee aan je competentie-ontwikkeling.
Tenminste twee keer per jaar zien we elkaar persoonlijk. Een keer bij de opdrachtgever op locatie en een keer op kantoor bij Teamgenoten. Tijdens deze besprekingen gaan we je ontwikkeling samen doornemen en gaan we bijsturen waar dat nodig is.

Deze teamgenoten gingen je voor:

Dario

Dario

Vergunningverlener Wet Natuurbescherming

Waarom is jouw werk belangrijk?
Mijn werk helpt om de natuur te beschermen en de unieke natuurtypes in Nederland te behouden. Het verlies van de wonderschone, unieke Nederlandse natuur is ontzettend zonde. Als Vergunningverlener Wet natuurbescherming draag ik bij aan het terugdringen van de stikstofuitstoot, waardoor kwetsbare natuurgebieden de kans krijgen om te herstellen. Daarnaast draagt mijn werk ook bij aan het stimuleren van innovatie bij ondernemers, om schonere en duurzamere bedrijfsvoering te realiseren.

Wat is voor jou waardevol in je werk?
Mijn werk is uitdagend en wisselend. Elke zaak is anders en vereist een eigen benadering. Soms heb je te maken met een klein familiebedrijf, terwijl andere zaken juist erg complex zijn en een interdisciplinaire aanpak nodig hebben. Deze afwisseling houdt mij scherp en zorgt ervoor dat ik altijd wel iets tegenkom wat ik nog niet eerder heb gezien. Dat ik met mijn werk ook een steentje bijdraag aan het behouden van de natuur is voor mij de kers op de taart.

Waarom werk je bij Teamgenoten?
Teamgenoten biedt mij een unieke kans om mij te ontwikkelen tot een all-round ecologisch professional met vaardigheden en kennis van verschillende vakgebieden. Zo kan ik mijn carrière vormgeven zoals ik zelf wil en kan ik mijn passie kwijt in mijn werk. Teamgenoten stimuleert mij om vooruit te streven en de beste versie van mijzelf te zijn. Naast mijn werkzaamheden als vergunningverlener volg ik daarom regelmatig trainingen en cursussen, zodat ik altijd wel iets nieuws kan opsteken.

Hoe zou je Teamgenoten een zin of enkele woorden samenvatten?
Ambitieus, betrouwbaar, coöperatief en gezellig.

Sandra

Sandra

Procesondersteuner Vergunningverlening en Handhaving (VVHH)

Waarom is jouw werk belangrijk?
Middels mijn werk zorg ik ervoor dat collega’s van VVHH hun werk goed en efficiënt kunnen uitvoeren. Ik zorg ervoor dat de processen soepel verlopen, dat dossiers compleet en actueel zijn en een link hebben met eventuele gerelateerde dossiers, dat informatie goed (terug) te vinden is. Ook lever ik een bijdrage aan procesbeschrijving, kwaliteitsverbetering en het inregelen van nieuwe processen.

Wat is voor jou waardevol in je werk?
Voor mij is het contact en de afstemming met verschillende disciplines en de variatie in werkzaamheden vooral waardevol. Maar ook de kansen die zich voordoen bij het ontwikkelen van kwaliteit en processen. Bovendien is hier sprake van goede functiedoorgroeimogelijkheden, wat voor mij een vereiste is. Naast mijn ingezette carrière switch en ontwikkeling richting het werkveld van de ecologie, vind ik het belangrijk om levenslang te leren en te ontwikkelen.

Waarom werk je bij Teamgenoten?
Zoals ik al aangaf is mijn ingezette ontwikkeling erg belangrijk voor mij. Teamgenoten ondersteunt mij enorm hierbij en biedt geweldige ontwikkelingskansen en -mogelijkheden. De persoonlijke aandacht is oprecht en erg prettig. Voor iedere Teamgenoot wordt een competentieontwikkelingsplan opgesteld dat gezamenlijk met werkgever Teamgenoten en de opdrachtgever wordt geëvalueerd op vastgestelde momenten. Dit helpt om leerdoelen vast te stellen en daadwerkelijk daarmee aan de slag te gaan. En via Teamgenoten kom ik makkelijk in contact met zeer interessante vakdeskundigen.

Hoe zou je Teamgenoten een zin of enkele woorden samenvatten?
Open, professioneel, passie voor het vak, aandacht voor personen en hun ambities.

Twijfel je nog?

Dan kan je altijd contact met ons opnemen. We kunnen je ook in contact brengen met een van de bovenstaande teamgenoten.

Neem contact op
Start een gesprek
1
Hallo 👋🏻 welkom bij teamgenoten! Hoe kunnen we u helpen?