De teamspeler voor opdrachtgevers & professionals in het fysieke domein. 053 203 4114 info@teamgenoten.com

Teamgenoten is een

landelijke detacheerder in het fysieke domein

Wij zijn een landelijke detacheerder en opleider, gericht op de leefomgeving. Onze aandachtsgebieden zijn vergunningverlening, toezicht, handhaving en juridische ondersteuning. Daarbij handelen vanuit een bepaald geloof, een bepaalde missie. Deze missie is om de ideale teamgenoot te zijn voor opdrachtgevers, medewerkers en ketenpartners, en iedereen wie zich inzet voor de fysieke leefomgeving.

Teamgenoten streven hetzelfde doel na. Ze kennen elkaar en zijn op elkaar ingespeeld. Ze weten wat ze van elkaar kunnen verwachten, vullen elkaar aan en benutten elkaars sterke kanten. Ook denken en investeren ze mee met de ander, zodat deze sneller zijn doelstellingen haalt en een betere bijdrage levert aan het team. Of dat nou het team van een overheidsorganisatie is, van Teamgenoten zelf, of van een ketenpartner; wij staan klaar!  

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, en de toegevoegde waarde van het bedrijf voor de medewerkers te vergroten, hebben wij een bedrijfsfilosofie die een aantal kernwaarden ondersteunt en versterkt. Hieronder zijn deze kernwaarden weergegeven een diagram, met daaromheen in het kort de systematiek waarmee wij deze kernwaarden ondersteunen.

De vier B's van Teamgenoten

Om ervoor te zorgen dat we een goede partner zijn en blijven, hebben we een aantal kernwaarden opgesteld: de vier B’s. We sturen hier op proactief op en monitoren deze ook geregeld.

 • 1

  Betrouwbaar
  Van een goede teamgenoot kun je op aan; hij of zij laat zijn medespeler niet in de steek, en staat er bij voor- en tegenspoed. Een goede teamgenoot is verder integer en transparant, denkt mee naar de oplossing en doet wat beloofd is.

 • 2

  Bevlogen
  Dit staat synoniem aan gemotiveerdheid en gepassioneerdheid. Wij zijn bevlogen met ons vakgebied en houden ons bezig met hetgeen dat ons beweegt. Bevlogen mensen zijn beter in hun werk en zijn vaak goed in balans.

 • 3

  Betrokken
  We streven ernaar de andere écht te leren kennen, of dat nou een organisatie is, een persoon of binnen een samenwerkingsverband. Dit begint met het verdiepen in een ander of in een organisatie. Het is een continu proces en verandert in de tijd.

 • 4

  Bekwaam
  Wij zijn mensen die goed zijn in hun vak en zich hierin willen ontwikkelen. We zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en streven echt vakmanschap na. We zorgen ervoor dat we de vaardigheden of kennis die we nog niet bezitten ontwikkelen.

We zetten dit bewezen systeem in om de kernwaarden te ontwikkelen en te versterken. Dit is een combinatie van opleidingssystematiek, HRM best practices, bedrijfsstrategie en bedrijfscultuur. Dit zorgt ervoor dat onze mensen werkgeluk ervaren en op professioneel vlak goed functioneren: goed voor onze opdrachtgevers, voor het bedrijf en voor de mensen zelf!

Nieuwsgierig geworden?

Wil je weten hoe wij meerwaarde bieden binnen voor jouw organisatie of loopbaan. Schroom niet om ons te bellen of mailen, we overleggen het graag met je.

Neem contact op
Start een gesprek
1
Hallo 👋🏻 welkom bij teamgenoten! Hoe kunnen we u helpen?